Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Over

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Margot en ik ben niets meer of minder dan een enthousiaste sportieveling die graag buiten de natuur opzoekt. Om meer te weten te komen over de natuur op deze mooie aardbol, ben ik Aardwetenschappen gaan studeren. Deze studie maakt me bijna net zo enthousiast als mijn grootste passie: rennen over berg- en bospaadjes, ofwel, sky- en trailrunning.

De laatste jaren ben ik vanuit de MiLa afstanden van de baanatletiek overgestapt naar trailrunning. Na een aantal trailwedstrijden was ik verkocht, ik wilde niet meer anders dan over de smalle singletracks draven. Het grootste deel van mijn trainingen werk ik dan ook af op onverharde paden (het liefst met wat hoogteverschil). Daarnaast doe ik ook aan wielrennen. Als de zon schijnt is het heerlijk om op de pedalen te staan en de benen los te draaien. Op dit moment doe ik het helaas vaker niet dan wel, omdat ik tijd tekort kom door alle hardlooptrainingen. Toch heb ik  de afgelopen jaren al wat mooie bergritjes mogen rijden: de Mont Ventoux, Col de Tourmalet en de Stelvio!

De buitenlucht, weer of geen weer, het afzien, bergop, bergaf of vlak, zand of modder, bomen, bergen. Het zou nooit zo leuk zijn om al dat leuks te ontdekken als je het met niemand kon delen. Het kunnen delen met vrienden en familie en andere avontuurlijke buitensporters maakt de sport nog mooier. Verhalen vertellen en elkaar motiveren is een grote inspiratiebron. Happiness is better when shared.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: