Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Samenwerkingen

In 2021 zal ik, net als in 2020, deel uitmaken van het Team Trailblazers van Tailwind Nutrition Benelux. Dit team bestaat uit een mooi clubje enthousiaste duursporters, met name ultra(trail) lopers, die allemaal heel blij worden van goede kwaliteit sportvoeding.

Misschien is voeding tijdens het sporten wel het allerbelangrijkste. Zolang je energie in je motortje krijgt, kan je blijven gaan. Het is dus goed om te proberen wat je maag kan verdragen tijdens het rennen en op welke manier de voedingsstoffen efficiënt kunnen worden opgenomen. Toen ik met sportvoeding ging experimenteren, merkte ik dat Tailwind voor mij het beste werkte. Op gels en reepjes ging ik niet zo goed: al dat plakkerige spul aan je tanden, vieze smaakjes (vaak te zoet naar mijn mening), en voor mijn gevoel werden vooral de repen een baksteen in m’n maag. Kortom, dat werkte niet helemaal zoals ik het zou willen. Maar omdat Tailwind een poeder is wat je oplost in water (je kan de dosering/zoetigheid dus zelf bepalen) is het makkelijker verteerbaar en ligt het niet zwaar op de maag. En toch bevat het alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Een groot pluspunt is dat je het moet drinken, waardoor je dus ook weer extra water binnenkrijgt.

Tailwind heeft verschillende smaken poeders voor tijdens het sporten, die je kan bestellen in een proefpakket dat vol zit met alle smaakjes, of in grote zakken. Daarnaast hebben ze ook Rebuild poeders, voor het herstel na en lange training of wedstrijd. En het mooiste is, dat die allemaal helemaal vegan zijn 😀

Pro-tip: De chocoladesmaak van Rebuild (voor herstel na de training) door een beker warme plantaardige melk roeren. Het wordt dan een lekkere chocolademelk, die vooral na een winterse training erg goed smaakt!

Heb je vragen of wil je Tailwind uitproberen? Stuur me gerust een berichtje!

Via onderstaande link kun je kennis maken met het Team Trailblazers en met Tailwind Nutrition:

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: